I Asked My Boyfriend These 20 Questions About Me, And I'm Pleasantly Surprised
Start writing a post
Swoon

I Asked My Boyfriend These 20 Questions About Me, And I'm Pleasantly Surprised

So my boyfriend really does listen.

846
I Asked My Boyfriend These 20 Questions About Me, And I'm Pleasantly Surprised
Emma Laughlin

My boyfriend and I have been together for a little under two years, but it feels like we have known each other forever. With that being said, we oftentimes act like an old married couple and have to remind each other if we have already heard a story before! Today, I put him to the test to see if he really does know all the small things about me.

1.What's my favorite food?

Answer: Angry pasta

Wrong... kind of. My favorite food I usually say is quesadillas!

2. What's one food I hate?

Answer: Peanut butter

Right, I cannot stand peanut butter. (I know whoever reading this is secretly judging me.)

3. What's my favorite fast food place?

Answer: Taco Bell

Right: absolutely no contest here.

4. What's one cause I really care about?

Answer: Black Lives Matter Movement

Absolutely right. I care about a lot of movements, but it's clear as day we need to begin finding solutions and encouraging equity in the school system, law enforcement, work environments and more.

5. What city was I born in?

Answer: Chicopee

Not exactly, I grew up in Chicopee, Massachusetts but I was born in the city over, Springfield!

6. Who is my absolute best friend?

Answer: Frankie

Right! Frankie is my best friend and roommate in college!

7. What is my favorite thing about you?

Answer: Patience

RIGHT. Listen, everyone, I tell this man every day I appreciate his patience considering I am easily stressed and can tend to be a bit too idealistic. He grounds me, what can I say!

8. What is my dream job?

Answer: To be the next Oprah

HAHA, he is correct here. I am not sure exactly what I consider my dream job, but I do love the idea of being a television host or producer.

9. What is my favorite color?

Answer: Blue

Wrong. If we consider gray a color here, I am choosing gray. Blue is a close second!

10. What is one thing I am really bad at?

Answer: Driving or pong

Right about both, however, I definitely am working on it to this day!

11. What's something I am really good at?

Answer: Talking to people

Wrong: I would've said drawing, but I'll take the compliment.

12. What would you say is my greatest weakness?

Answer: N/A

Wrong, but I'll give him some brownie points for being a sweetheart. I would say that I get very defensive.

13. What would you say is my greatest strength?

Answer: Motivation

Right, I would say even when I am down, I still do my best to be responsible and make things work.

14. Who am I closest to in my family?

Answer: Your mom

Right! My mom is the best friend I ever had, and it's scary how much we are alike!

15. How did I get my name?

Answer: Completely guessing: your mom wanted it.

Surprisingly, I didn't even know the answer, but turns out he's right! She loved how it flowed with my middle name.

16. Who is my role model?

Answer: Your mom, again.

Right, my mom is sensitive, compassionate and always enjoys busting a move. Who wouldn't look up to that?

17. What is my love language?

Answer: Words of affirmation

If he was going to get any of these questions correct, I am glad it is this one! We are opposites when it comes to love languages, and we learned a lot about them together.

18. What is my biggest regret?

Answer: Not going farther away to college

Right, sometimes, I just wonder if I would have more opportunity elsewhere.

19. What's my biggest fear?

Answer: Driving

The REASON behind my fear of driving is I am afraid of hurting myself or others, so specifically, I am afraid of car accidents. We will say correct on this one!

20. What is my biggest insecurity?

Answer: Teeth

Right. If someone is thinking about punching me in the face so I can get veneers, that would be great!

So in conclusion, my boyfriend is an expert on me! I was definitely surprised by the outcome considering we got together so quickly and are already so comfortable together. I guess I'll have to check to see how much I really know about him next!


Report this Content
​a woman sitting at a table having a coffee
nappy.co

I can't say "thank you" enough to express how grateful I am for you coming into my life. You have made such a huge impact on my life. I would not be the person I am today without you and I know that you will keep inspiring me to become an even better version of myself.

Keep Reading...Show less
Student Life

Waitlisted for a College Class? Here's What to Do!

Dealing with the inevitable realities of college life.

84979
college students waiting in a long line in the hallway
StableDiffusion

Course registration at college can be a big hassle and is almost never talked about. Classes you want to take fill up before you get a chance to register. You might change your mind about a class you want to take and must struggle to find another class to fit in the same time period. You also have to make sure no classes clash by time. Like I said, it's a big hassle.

This semester, I was waitlisted for two classes. Most people in this situation, especially first years, freak out because they don't know what to do. Here is what you should do when this happens.

Keep Reading...Show less
a man and a woman sitting on the beach in front of the sunset

Whether you met your new love interest online, through mutual friends, or another way entirely, you'll definitely want to know what you're getting into. I mean, really, what's the point in entering a relationship with someone if you don't know whether or not you're compatible on a very basic level?

Consider these 21 questions to ask in the talking stage when getting to know that new guy or girl you just started talking to:

Keep Reading...Show less
Lifestyle

Challah vs. Easter Bread: A Delicious Dilemma

Is there really such a difference in Challah bread or Easter Bread?

51146
loaves of challah and easter bread stacked up aside each other, an abundance of food in baskets
StableDiffusion

Ever since I could remember, it was a treat to receive Easter Bread made by my grandmother. We would only have it once a year and the wait was excruciating. Now that my grandmother has gotten older, she has stopped baking a lot of her recipes that require a lot of hand usage--her traditional Italian baking means no machines. So for the past few years, I have missed enjoying my Easter Bread.

Keep Reading...Show less
Adulting

Unlocking Lake People's Secrets: 15 Must-Knows!

There's no other place you'd rather be in the summer.

986725
Group of joyful friends sitting in a boat
Haley Harvey

The people that spend their summers at the lake are a unique group of people.

Whether you grew up going to the lake, have only recently started going, or have only been once or twice, you know it takes a certain kind of person to be a lake person. To the long-time lake people, the lake holds a special place in your heart, no matter how dirty the water may look.

Keep Reading...Show less

Subscribe to Our Newsletter

Facebook Comments