I Asked My Boyfriend These 20 Questions
Start writing a post
Swoon

I Asked My Boyfriend These 20 Questions

Score: 16/20. The fact that we first met as friends in 2017 helped.

212761
I Asked My Boyfriend These 20 Questions

1. What's my favorite food?

Answer: Chocolate shake

Technically right. (My favorite is chocolate in general.)

2. What instrument do I play?

Answer: Flute

Right

3. What's my favorite restaurant?

Answer: Local Indian or Thai place

Half-right. My absolute favorite is Chick-Fil-A.

4. What's one cause I really care about?

Answer: LGBTQ+ rights

Right

5. Where was I born?

Answer: Shawnee, OK

Wrong. Correct answer: Oklahoma City

6. What dog breed does my mom foster?

Answer: Pit Bulls

Wrong. Correct answer: Great Danes

7. What's my favorite thing about you?

Answer: Dorky personality

Right

8. What is my dream job?

Answer: writer and music teacher

Right (Except for one thing. My dream job is to be a writer and a TESOL instructor.)

9. What's my favorite color?

Answer: no idea

Wrong. Correct answer: pink

10. When did I begin writing?

Answer: middle school

Both right and wrong. I was recognized by my teachers for the first time then, but I began in 3rd grade.

11. What was my original major?

Answer: Music

Right. Specifically music education

12. What genre do I mainly write in?

Answer: Fantasy

Right

13. How many pets do I have, and what are their names?

Answer: Two. A dog named Bindi and a cat named Cookie

Right

14. What does my brother do for a living?

Answer: Paramedic

Right

15. Do I want kids someday?

Answer: Absolutely

Right

16. What does my sister want to be?

Answer: Recreational Therapist

Right

17. What unique pet did I have in high school?

Answer: Anole

Wrong. Correct answer: hedgehog

18. Who is my least favorite person?

Answer: my ex

Right

19. What is my greatest fear?

Answer: being perceived as worthless

Right

20. What is my biggest insecurity?

Answer: being different from my siblings

Right


From Your Site Articles
Report this Content
the beatles
Wikipedia Commons

For as long as I can remember, I have been listening to The Beatles. Every year, my mom would appropriately blast “Birthday” on anyone’s birthday. I knew all of the words to “Back In The U.S.S.R” by the time I was 5 (Even though I had no idea what or where the U.S.S.R was). I grew up with John, Paul, George, and Ringo instead Justin, JC, Joey, Chris and Lance (I had to google N*SYNC to remember their names). The highlight of my short life was Paul McCartney in concert twice. I’m not someone to “fangirl” but those days I fangirled hard. The music of The Beatles has gotten me through everything. Their songs have brought me more joy, peace, and comfort. I can listen to them in any situation and find what I need. Here are the best lyrics from The Beatles for every and any occasion.

Keep Reading...Show less
Being Invisible The Best Super Power

The best superpower ever? Being invisible of course. Imagine just being able to go from seen to unseen on a dime. Who wouldn't want to have the opportunity to be invisible? Superman and Batman have nothing on being invisible with their superhero abilities. Here are some things that you could do while being invisible, because being invisible can benefit your social life too.

Keep Reading...Show less
houses under green sky
Photo by Alev Takil on Unsplash

Small towns certainly have their pros and cons. Many people who grow up in small towns find themselves counting the days until they get to escape their roots and plant new ones in bigger, "better" places. And that's fine. I'd be lying if I said I hadn't thought those same thoughts before too. We all have, but they say it's important to remember where you came from. When I think about where I come from, I can't help having an overwhelming feeling of gratitude for my roots. Being from a small town has taught me so many important lessons that I will carry with me for the rest of my life.

Keep Reading...Show less
​a woman sitting at a table having a coffee
nappy.co

I can't say "thank you" enough to express how grateful I am for you coming into my life. You have made such a huge impact on my life. I would not be the person I am today without you and I know that you will keep inspiring me to become an even better version of myself.

Keep Reading...Show less
Student Life

Waitlisted for a College Class? Here's What to Do!

Dealing with the inevitable realities of college life.

96449
college students waiting in a long line in the hallway
StableDiffusion

Course registration at college can be a big hassle and is almost never talked about. Classes you want to take fill up before you get a chance to register. You might change your mind about a class you want to take and must struggle to find another class to fit in the same time period. You also have to make sure no classes clash by time. Like I said, it's a big hassle.

This semester, I was waitlisted for two classes. Most people in this situation, especially first years, freak out because they don't know what to do. Here is what you should do when this happens.

Keep Reading...Show less

Subscribe to Our Newsletter

Facebook Comments