I Tried The 20 Questions Challenge With My Boyfriend, And It's Safe To Say He Knows Me Pretty Well
Start writing a post
Swoon

I Tried The 20 Questions Challenge With My Boyfriend, And It's Safe To Say He Knows Me Pretty Well

Are all boys this attentive?

1880
I Tried The 20 Questions Challenge With My Boyfriend, And It's Safe To Say He Knows Me Pretty Well
Photo by Katy Anne on Unsplash

I saw this trend recently while scrolling through Odyssey, and I thought it would be fun to try on my own boyfriend of four months.

1. Who did I get my middle name after?

His answer: "Your grandma?"

Correct answer: Close. My great grandmother

2. Where was I born?

His answer: "WCH"

Correct answer: Yes! I was born in Wooster Community Hospital.

3. What is my favorite food of all time?

His answer: "Taco Bowl"

Correct answer: Actually, my favorite food is definitely nachos! I get them everywhere we go.

4. What is one food I cannot stand?

His answer: "Chicken"

Correct answer: Yes! Recently, I have developed an odd aversion to any chicken that isn't fried.

5. What is my favorite T.V. show?

His answer: "How I Met Your Mother"

Correct answer: Although I love this show, my favorite is definitely Grey's Anatomy.

6. Who's my favorite celebrity?

His answer: "Harry Styles"

Correct answer: Yes! I love Harry Styles.

7. What is my dream job?

His answer: "Pediatrician"

Correct answer: Yes! Even though I switched to a Pre-PA track, being a doctor has always been a dream of mine.

8. Who is my best friend?

His answer: "Me"

Correct answer: Yes!

9. What is my biggest fear?

His answer: "Heights"

Correct answer: Absolutely, I cannot stand heights.

10. What's my favorite thing about you?

His answer: "My hair"

Correct answer: Physically, yes, but I love his laugh.

11. What were the names of my childhood cats?

His answer: "I don't know"

Correct answer: My cats' names were Niquita and Ivan

12. What is my favorite sport to watch?

His answer: "Trick question because you don't like watching sports"

Correct answer: Although that is an accurate statement, I actually do think tennis is entertaining to watch from time-to-time.

13. What is a song I love?

His answer: "Story of My Life"

Correct answer: Yes! I love any One Direction song.

14. What is something I'm passionate about?

His answer: "Helping people"

Correct answer: Yes! That is part of the reason I want to join the medical field.

15. Who am I closest to in my family?

His answer: "Your Grandpa"

Correct answer: Yes! I am very close to all of my grandparents.

16. What was my first job?

His answer: "I only know Bu... however you spell it."

Correct answer: Yes! I worked for a local grocery store called Buehler's.

17. Where is my dream vacation spot?

His answer: "Bahamas"

Correct answer: Although the Bahamas would be amazing, my dream spot is definitely Hawaii.

18. Who's currently on my lock screen?

His answer: "I haven't seen your phone in ages but last time it was me"

Correct answer: Yes!

19. What is one thing I love?

His answer: "Music"

Correct answer: Yes!

20. What is my favorite color?

His answer: "Blue"

Correct answer: Yes, I love all shades of green and blue.

Overall he scored a 14/20 which I would say is pretty good. I highly recommend doing this with your significant other because it's a great way to get to know more about them and have a good laugh at the dumb answers they might come up with!

Report this Content
Lifestyle

TikTok Made Me Buy It: Flawless's Skincare Fridge

I bought and tested one of TikTok's popular products so you don't have to.

82587

I spend a lot of time on TikTok and I never know whether the products I see are worth it or not, especially when I'm looking at the price. For Christmas, my aunt got me a gift card to Ulta. I didn't know what to buy. I have way too many palettes and lipsticks. I have my essentials. What else could I need? Then it hit me that I saw a lot of people these past few months showing off their skincare fridges. So, the second I thought of it I went on the Ulta app and bought it. So, here are my thoughts.

Keep Reading... Show less
Lifestyle

37 Cute And Unique Pinterest Board Titles

Let's be real, the hardest part about Pinterest is thinking of a cute title for your board.

43075

I don't know about anyone else but I have recently become re-obsessed with Pinterest. Like, I am spending a stupid amount of time on Pinterest daily now. While I have been binging Pinterest I have found that I love making cute and aesthetic boards but it is SO hard to come up with a name to match it. So, I scoured the internet and my brain for you. Happy pinning!

Keep Reading... Show less
Featured

This Is What Type Of Person You Are Based On Your Favorite Cereal

Your cereal preference reveals more than you think.

26773
Photo by Nyana Stoica on Unsplash

Whether you eat cereal for breakfast or a late-night snack, you probably have a favorite. Little did you know that what you prefer says a lot about your personality.

Keep Reading... Show less
Alexis Hoffman

Due to the COVID-19 pandemic, we all know that cutting out social interaction has taken its toll.

Keep Reading... Show less
Health and Wellness

I Asked Instagram How 2020 Was, And Maybe It Wasn't The Worst Year Ever

2020 is a year to remember but it's not as bad as we made it out to be.

51311

It's finally 2021 and we're honestly all just happy that 2020 is over. I decided to ask my Instagram followers how they felt about 2020 and the results were a little more mixed up than expected.

Keep Reading... Show less

Ever since I watched "How To Lose A Guy In 10 Days," I've been a major Matthew McConaughey fan. I've seen most of his movies, and I definitely got way too excited when he finally made an Instagram! So when he announced he would be releasing a memoir titled "Greenlights," I knew I absolutely had to get my hands on this book. And so did the rest of the world, as the book began to flood social media.

Truthfully, I would much rather read a fiction book and dive into another world than read a nonfiction book - even if it is one of my favorite celebrities. But I had a feeling this book wouldn't disappoint or bore.

Keep Reading... Show less
Entertainment

The Armie Hammer Scandal Discourse Is Kink Shaming And Harming Actual Victims

The rumors surrounding Armie Hammer has resulted in some very toxic and harmful discourse.

18197

Sex is something that occupies a very significant place in our lives. Even asexual people can have an active sex life. With the various types of people that comprise this world, it obviously results in various sexual interests. And unconventional people can engage in some pretty unconventional sex practices. Even the most conventional people on the surface might surprise us with their sexual fantasies.

Keep Reading... Show less
Facebook Comments