I Asked My Boyfriend These 20 Questions About Me, And I'm Pleasantly Surprised
Start writing a post
Swoon

I Asked My Boyfriend These 20 Questions About Me, And I'm Pleasantly Surprised

So my boyfriend really does listen.

844
I Asked My Boyfriend These 20 Questions About Me, And I'm Pleasantly Surprised
Emma Laughlin

My boyfriend and I have been together for a little under two years, but it feels like we have known each other forever. With that being said, we oftentimes act like an old married couple and have to remind each other if we have already heard a story before! Today, I put him to the test to see if he really does know all the small things about me.

1.What's my favorite food?

Answer: Angry pasta

Wrong... kind of. My favorite food I usually say is quesadillas!

2. What's one food I hate?

Answer: Peanut butter

Right, I cannot stand peanut butter. (I know whoever reading this is secretly judging me.)

3. What's my favorite fast food place?

Answer: Taco Bell

Right: absolutely no contest here.

4. What's one cause I really care about?

Answer: Black Lives Matter Movement

Absolutely right. I care about a lot of movements, but it's clear as day we need to begin finding solutions and encouraging equity in the school system, law enforcement, work environments and more.

5. What city was I born in?

Answer: Chicopee

Not exactly, I grew up in Chicopee, Massachusetts but I was born in the city over, Springfield!

6. Who is my absolute best friend?

Answer: Frankie

Right! Frankie is my best friend and roommate in college!

7. What is my favorite thing about you?

Answer: Patience

RIGHT. Listen, everyone, I tell this man every day I appreciate his patience considering I am easily stressed and can tend to be a bit too idealistic. He grounds me, what can I say!

8. What is my dream job?

Answer: To be the next Oprah

HAHA, he is correct here. I am not sure exactly what I consider my dream job, but I do love the idea of being a television host or producer.

9. What is my favorite color?

Answer: Blue

Wrong. If we consider gray a color here, I am choosing gray. Blue is a close second!

10. What is one thing I am really bad at?

Answer: Driving or pong

Right about both, however, I definitely am working on it to this day!

11. What's something I am really good at?

Answer: Talking to people

Wrong: I would've said drawing, but I'll take the compliment.

12. What would you say is my greatest weakness?

Answer: N/A

Wrong, but I'll give him some brownie points for being a sweetheart. I would say that I get very defensive.

13. What would you say is my greatest strength?

Answer: Motivation

Right, I would say even when I am down, I still do my best to be responsible and make things work.

14. Who am I closest to in my family?

Answer: Your mom

Right! My mom is the best friend I ever had, and it's scary how much we are alike!

15. How did I get my name?

Answer: Completely guessing: your mom wanted it.

Surprisingly, I didn't even know the answer, but turns out he's right! She loved how it flowed with my middle name.

16. Who is my role model?

Answer: Your mom, again.

Right, my mom is sensitive, compassionate and always enjoys busting a move. Who wouldn't look up to that?

17. What is my love language?

Answer: Words of affirmation

If he was going to get any of these questions correct, I am glad it is this one! We are opposites when it comes to love languages, and we learned a lot about them together.

18. What is my biggest regret?

Answer: Not going farther away to college

Right, sometimes, I just wonder if I would have more opportunity elsewhere.

19. What's my biggest fear?

Answer: Driving

The REASON behind my fear of driving is I am afraid of hurting myself or others, so specifically, I am afraid of car accidents. We will say correct on this one!

20. What is my biggest insecurity?

Answer: Teeth

Right. If someone is thinking about punching me in the face so I can get veneers, that would be great!

So in conclusion, my boyfriend is an expert on me! I was definitely surprised by the outcome considering we got together so quickly and are already so comfortable together. I guess I'll have to check to see how much I really know about him next!


Report this Content
Adulting

Unlocking Lake People's Secrets: 15 Must-Knows!

There's no other place you'd rather be in the summer.

931776
Group of joyful friends sitting in a boat
Haley Harvey

The people that spend their summers at the lake are a unique group of people.

Whether you grew up going to the lake, have only recently started going, or have only been once or twice, you know it takes a certain kind of person to be a lake person. To the long-time lake people, the lake holds a special place in your heart, no matter how dirty the water may look.

Keep Reading...Show less
Student Life

Top 10 Reasons My School Rocks!

Why I Chose a Small School Over a Big University.

107230
man in black long sleeve shirt and black pants walking on white concrete pathway

I was asked so many times why I wanted to go to a small school when a big university is so much better. Don't get me wrong, I'm sure a big university is great but I absolutely love going to a small school. I know that I miss out on big sporting events and having people actually know where it is. I can't even count how many times I've been asked where it is and I know they won't know so I just say "somewhere in the middle of Wisconsin." But, I get to know most people at my school and I know my professors very well. Not to mention, being able to walk to the other side of campus in 5 minutes at a casual walking pace. I am so happy I made the decision to go to school where I did. I love my school and these are just a few reasons why.

Keep Reading...Show less
Lots of people sat on the cinema wearing 3D glasses
Pinterest

Ever wonder what your friend meant when they started babbling about you taking their stapler? Or how whenever you ask your friend for a favor they respond with "As You Wish?" Are you looking for new and creative ways to insult your friends?

Well, look no further. Here is a list of 70 of the most quotable movies of all time. Here you will find answers to your questions along with a multitude of other things such as; new insults for your friends, interesting characters, fantastic story lines, and of course quotes to log into your mind for future use.

Keep Reading...Show less
New Year Resolutions

It's 2024! You drank champagne, you wore funny glasses, and you watched the ball drop as you sang the night away with your best friends and family. What comes next you may ask? Sadly you will have to return to the real world full of work and school and paying bills. "Ah! But I have my New Year's Resolutions!"- you may say. But most of them are 100% complete cliches that you won't hold on to. Here is a list of those things you hear all around the world.

Keep Reading...Show less
Lifestyle

The Ultimate Birthday: Unveiling the Perfect Day to Celebrate!

Let's be real, the day your birthday falls on could really make or break it.

48896
​different color birthday candles on a cake
Blacksburg Children's Museum

You heard it here first: birthdays in college are some of the best days of your four years. For one day annually, you get to forget about your identity as a stressed, broke, and overworked student, and take the time to celebrate. You can throw your responsibilities for a day, use your one skip in that class you hate, receive kind cards and gifts from loved ones and just enjoy yourself.

Keep Reading...Show less

Subscribe to Our Newsletter

Facebook Comments