I Asked My Husband 18 Questions About Myself, And He Definitely Knows Me Well
Start writing a post
Swoon

I Asked My Husband 18 Questions About Myself, And He Definitely Knows Me Well

I put my husband's knowledge of me to the ultimate test. Find out how he did!

282
I Asked My Husband 18 Questions About Myself, And He Definitely Knows Me Well
Abbey Macias

My husband, Roque, and I have been married for a year and a half. When we met, that connection was instant and I had a really good feeling he was the one. After dealing with the crazy military life (he's army) and having our first child together, we have become super close. Considering we are married, I would hope he'd know the answers to the following questions, but I'm curious to hear what he has to say. Let's get started!


1. What's my favorite food?

His answer: "Sushi...or is it lasagna? Sushi…"

Correct answer: Definitely sushi. Crab cakes from Maryland are a close second.


2. What's one food I hate?

His answer: "Ham"

Correct answer: Chinese food. It makes me sick every single time.


3. What's my favorite restaurant?

His answer: "Ted's Montana Grill or Rasta Pasta." He took a moment to think and then said, "you don't have one"

Correct Answer: I really don't actually know. The two he named I definitely love. I'd say I don't have one specific favorite, it all depends on my mood.


4. Where was I born?

His answer: "Tampa, FL. I know that one for sure"

Correct Answer: He got it right!


5. Who is my absolute best friend?

His answer: "Mikey"

Correct Answer: Mikey, my son, is definitely my absolute best friend.


6. What's my favorite thing about you?

His answer: "My smile"

Correct answer: Definitely his smile. It's my favorite and what caught my eye originally!


7. What is my dream job?

His answer: "Psychologist? That's what you really wanted to do when we met. Maybe be a singer?"

Correct answer: Be an officer in the United States Air Force. I was originally in ROTC for this, but I got medically disqualified, unfortunately.


8. What's my favorite color?

His answer: "Red"

Correct answer: He got it right!


9. What's one thing I'm really bad at?

His answer: "Just one thing, that's all you want?" Making decisions...life decisions"

Correct answer: I wouldn't go as far as life decisions, but little decisions like what food I want is something I am bad at.


10. What's one thing I'm really good at?

His answer: "Planning"

Correct answer: I'd say I'm really good at planning. I planned a whole wedding ceremony and reception for us in 4 months (thanks COVID-19 for ruining that) and I've been planning for our move to Hawaii since the fall.


11. What would you say is my greatest weakness?

His answer: "You get worked up over little things, or your anxiety"

Correct answer: It kind of ties in to those two, but I think my greatest weakness is how much of an emotional person I am. Which I've learned to accept and work on.


12. What would you say is my greatest strength?

His answer: "Caring for Mikey. Being a good mom"

Correct answer: His answer to this made me happy. I definitely think I am a good mom, especially for someone that has never dealt with babies before, let alone even hold one before my son.


13. Who am I closest to in my family?

His answer: "Ben [your brother]"

Correct answer: Yeah, I'm definitely closest to my brother, Ben!


14. How did I get my name?

His answer: "Your grandma"

Correct answer: I'm pretty sure it is my grandma. My middle name for sure, not 100% on the first name.


15. Who is my role model?

His answer: "Your grandpa [Neil]"

Correct answer: I think it's definitely tied between my grandpa Neil and Taylor Swift. My grandpa Neil was a colonel in the US Air Force and he was the person I was closest to and looked up to when I was a little girl. My son has the same middle name as he did. Taylor Swift I've just been a huge fan of since I was little so I've always looked up to her.


16. What is my biggest regret?

His answer: "I don't know"

Correct answer: I'm not sure if this is my biggest regret, but the only one I could think of at the moment was joining the sorority I did my freshman year of college. Things just...didn't go well. I wrote an article about it back then if you want to read it.


17. What is my greatest fear?

His answer: "Something happening to Mikey"

Correct answer: Definitely that. Mikey is my first born child and he is my whole world, so as any mother would, I fear something bad happening to him.


18. What is my biggest insecurity?

His answer: "Your eye"

Correct answer: I've always been insecure about my eye. I was born with a rare condition and had to have the lens removed. I've lived my whole life blind in it as a result and it is smaller than my right eye. It's also the reason I got DQ'd from joining the Air Force and any other military branch.


Overall, I'd say he got about 13.5 of these questions correct, which isn't bad AT ALL. Some were definitely more challenging and could have multiple different answers. Now you should test YOUR significant other on these questions and see how they do!


Report this Content
the beatles
Wikipedia Commons

For as long as I can remember, I have been listening to The Beatles. Every year, my mom would appropriately blast “Birthday” on anyone’s birthday. I knew all of the words to “Back In The U.S.S.R” by the time I was 5 (Even though I had no idea what or where the U.S.S.R was). I grew up with John, Paul, George, and Ringo instead Justin, JC, Joey, Chris and Lance (I had to google N*SYNC to remember their names). The highlight of my short life was Paul McCartney in concert twice. I’m not someone to “fangirl” but those days I fangirled hard. The music of The Beatles has gotten me through everything. Their songs have brought me more joy, peace, and comfort. I can listen to them in any situation and find what I need. Here are the best lyrics from The Beatles for every and any occasion.

Keep Reading...Show less
Being Invisible The Best Super Power

The best superpower ever? Being invisible of course. Imagine just being able to go from seen to unseen on a dime. Who wouldn't want to have the opportunity to be invisible? Superman and Batman have nothing on being invisible with their superhero abilities. Here are some things that you could do while being invisible, because being invisible can benefit your social life too.

Keep Reading...Show less
Featured

19 Lessons I'll Never Forget from Growing Up In a Small Town

There have been many lessons learned.

41557
houses under green sky
Photo by Alev Takil on Unsplash

Small towns certainly have their pros and cons. Many people who grow up in small towns find themselves counting the days until they get to escape their roots and plant new ones in bigger, "better" places. And that's fine. I'd be lying if I said I hadn't thought those same thoughts before too. We all have, but they say it's important to remember where you came from. When I think about where I come from, I can't help having an overwhelming feeling of gratitude for my roots. Being from a small town has taught me so many important lessons that I will carry with me for the rest of my life.

Keep Reading...Show less
​a woman sitting at a table having a coffee
nappy.co

I can't say "thank you" enough to express how grateful I am for you coming into my life. You have made such a huge impact on my life. I would not be the person I am today without you and I know that you will keep inspiring me to become an even better version of myself.

Keep Reading...Show less
Student Life

Waitlisted for a College Class? Here's What to Do!

Dealing with the inevitable realities of college life.

116124
college students waiting in a long line in the hallway
StableDiffusion

Course registration at college can be a big hassle and is almost never talked about. Classes you want to take fill up before you get a chance to register. You might change your mind about a class you want to take and must struggle to find another class to fit in the same time period. You also have to make sure no classes clash by time. Like I said, it's a big hassle.

This semester, I was waitlisted for two classes. Most people in this situation, especially first years, freak out because they don't know what to do. Here is what you should do when this happens.

Keep Reading...Show less

Subscribe to Our Newsletter

Facebook Comments