Alex Mihai on Odyssey Alex Mihai
Alex Mihai

Alex Mihai

Username: Alex_Mihai

Joined in September 2019

  • ABOUT

    Pierderea unei persoane dragi este una dintre cele mai dificile experiente ale vietii. Ca prieten sau membru al familiei cuiva care se intristeaza, vrei sa-ti faci partea pentru a-ti exprima condoleantele si a-i face sa se simta iubiti intr-un moment atat de trist. Trimiterea de flori a fost multa vreme o expresie a simpatiei. Un aranjament floral sau o planta are capacitatea de a vorbi ce simte inima atunci cand cuvintele esueaza sau nu par adecvate. Totusi, de multe ori, unele persoane au intrebari despre flori funerare. Ce tipuri de aranjamente florale ar trebui sa trimit? Exista anumite religii in care trimiterea de flori este inadecvata? Unde le trimit - inmormantare, ceremonie la mormant sau la casa cuiva? https://sympathyflowers.ro/ro/90-coroane-funerare

    In mod similar, daca sunteti un membru al familiei care face aranjamentele funerare (mai ales daca nu ati facut-o niciodata pana acum), puteti avea si intrebari. Ghidul nostru de flori funerare va ajuta sa raspundeti la unele dintre aceste intrebari si sa va oferi indrumarile de care aveti nevoie pentru a onora viata frumoasa a cuiva care a trecut cu respect si demnitate.

    Dupa ce cititi ghidul nostru, veti afla ca unele dintre cele mai populare tipuri de flori funerare sunt crinii, crizantemele, orhideele si garoafele si ca aranjamentele funerare se prezinta sub forma de coroane, spray-uri in picioare, spray-uri pentru casete, cosuri si multe altele. Atunci cand aranjati o inmormantare pentru un membru al familiei iubite, veti cunoaste semnificatia diferitelor flori, astfel incat sa va puteti exprima sentimentele exacte prin aranjament. Atunci cand iti trimiti condoleantele unui prieten sau unui coleg de munca, ultimul lucru pe care vrei sa-l faci este sa trimiti ceva necorespunzator. Eticheta funerara a florilor poate varia de la diferite culturi si religii. Cand participati la o inmormantare budista, de exemplu, trimiterea unei coroana flori este un gest adecvat, in timp ce rosul trebuie evitat. Dupa citirea ghidului nostru, veti putea respectuos sa va trimiteti cea mai profunda simpatie.

Offensive or copyrighted content? Report this User

Facebook Comments