I Asked My Boyfriend These 20 Questions About Me, And I'm Pleasantly Surprised
Start writing a post
Swoon

I Asked My Boyfriend These 20 Questions About Me, And I'm Pleasantly Surprised

So my boyfriend really does listen.

847
I Asked My Boyfriend These 20 Questions About Me, And I'm Pleasantly Surprised
Emma Laughlin

My boyfriend and I have been together for a little under two years, but it feels like we have known each other forever. With that being said, we oftentimes act like an old married couple and have to remind each other if we have already heard a story before! Today, I put him to the test to see if he really does know all the small things about me.

1.What's my favorite food?

Answer: Angry pasta

Wrong... kind of. My favorite food I usually say is quesadillas!

2. What's one food I hate?

Answer: Peanut butter

Right, I cannot stand peanut butter. (I know whoever reading this is secretly judging me.)

3. What's my favorite fast food place?

Answer: Taco Bell

Right: absolutely no contest here.

4. What's one cause I really care about?

Answer: Black Lives Matter Movement

Absolutely right. I care about a lot of movements, but it's clear as day we need to begin finding solutions and encouraging equity in the school system, law enforcement, work environments and more.

5. What city was I born in?

Answer: Chicopee

Not exactly, I grew up in Chicopee, Massachusetts but I was born in the city over, Springfield!

6. Who is my absolute best friend?

Answer: Frankie

Right! Frankie is my best friend and roommate in college!

7. What is my favorite thing about you?

Answer: Patience

RIGHT. Listen, everyone, I tell this man every day I appreciate his patience considering I am easily stressed and can tend to be a bit too idealistic. He grounds me, what can I say!

8. What is my dream job?

Answer: To be the next Oprah

HAHA, he is correct here. I am not sure exactly what I consider my dream job, but I do love the idea of being a television host or producer.

9. What is my favorite color?

Answer: Blue

Wrong. If we consider gray a color here, I am choosing gray. Blue is a close second!

10. What is one thing I am really bad at?

Answer: Driving or pong

Right about both, however, I definitely am working on it to this day!

11. What's something I am really good at?

Answer: Talking to people

Wrong: I would've said drawing, but I'll take the compliment.

12. What would you say is my greatest weakness?

Answer: N/A

Wrong, but I'll give him some brownie points for being a sweetheart. I would say that I get very defensive.

13. What would you say is my greatest strength?

Answer: Motivation

Right, I would say even when I am down, I still do my best to be responsible and make things work.

14. Who am I closest to in my family?

Answer: Your mom

Right! My mom is the best friend I ever had, and it's scary how much we are alike!

15. How did I get my name?

Answer: Completely guessing: your mom wanted it.

Surprisingly, I didn't even know the answer, but turns out he's right! She loved how it flowed with my middle name.

16. Who is my role model?

Answer: Your mom, again.

Right, my mom is sensitive, compassionate and always enjoys busting a move. Who wouldn't look up to that?

17. What is my love language?

Answer: Words of affirmation

If he was going to get any of these questions correct, I am glad it is this one! We are opposites when it comes to love languages, and we learned a lot about them together.

18. What is my biggest regret?

Answer: Not going farther away to college

Right, sometimes, I just wonder if I would have more opportunity elsewhere.

19. What's my biggest fear?

Answer: Driving

The REASON behind my fear of driving is I am afraid of hurting myself or others, so specifically, I am afraid of car accidents. We will say correct on this one!

20. What is my biggest insecurity?

Answer: Teeth

Right. If someone is thinking about punching me in the face so I can get veneers, that would be great!

So in conclusion, my boyfriend is an expert on me! I was definitely surprised by the outcome considering we got together so quickly and are already so comfortable together. I guess I'll have to check to see how much I really know about him next!


Report this Content
Entertainment

Bruce Springsteen's Top 7 Lyrics

Everything Bruce says in his classic rock songs.

18514
bruce springsteen album cover born in the usa

Anyone who was born and raised in New Jersey (or anywhere really) knows of Bruce Springsteen, whether or not they like him is a whole other situation. I hope that his hundreds of classic rock songs and famous high energy performances, even in his sixties he can put on better concerts than people half his age, are at least recognizable to people of all ages. Love him or hate him (I identify with the former) you have to admit that some of his songs and interviews have inspirational quotes and lyrics.

Keep Reading...Show less
Lifestyle

New England Summers Are The BEST Summers

Why you should spend your next summer in New England.

1917
Marconi Beach

Three years ago, I chose to attend college in Philadelphia, approximately 360 miles away from my small town in New Hampshire. I have learned many valuable lessons away from home, and have thoroughly enjoyed my time spent in Pennsylvania. One thing that my experience has taught me, however, is that it is absolutely impossible to beat a New England summer.

Keep Reading...Show less
Entertainment

Fibonacci Sequence Examples: 7 Beautiful Instances In Nature

Nature is beautiful (and so is math). The last one will blow your mind.

237919
illustration of the fibonacci sequence
StableDiffusion

Yes, the math major is doing a math-related post. What are the odds? I'll have to calculate it later. Many people have probably learned about the Fibonacci sequence in their high school math classes. However, I thought I would just refresh everyone's memories and show how math can be beautiful and apply to physical things everywhere around us with stunning examples.

Keep Reading...Show less
the beatles
Wikipedia Commons

For as long as I can remember, I have been listening to The Beatles. Every year, my mom would appropriately blast “Birthday” on anyone’s birthday. I knew all of the words to “Back In The U.S.S.R” by the time I was 5 (Even though I had no idea what or where the U.S.S.R was). I grew up with John, Paul, George, and Ringo instead Justin, JC, Joey, Chris and Lance (I had to google N*SYNC to remember their names). The highlight of my short life was Paul McCartney in concert twice. I’m not someone to “fangirl” but those days I fangirled hard. The music of The Beatles has gotten me through everything. Their songs have brought me more joy, peace, and comfort. I can listen to them in any situation and find what I need. Here are the best lyrics from The Beatles for every and any occasion.

Keep Reading...Show less
Being Invisible The Best Super Power

The best superpower ever? Being invisible of course. Imagine just being able to go from seen to unseen on a dime. Who wouldn't want to have the opportunity to be invisible? Superman and Batman have nothing on being invisible with their superhero abilities. Here are some things that you could do while being invisible, because being invisible can benefit your social life too.

Keep Reading...Show less

Subscribe to Our Newsletter

Facebook Comments